Жарена мойва. Частина 1 з 2

Все буде смачно

Ніякого рибного запаху і неприємного присмаку, адже відома кременчуцька рибалка і кулінарний експерт Алла Ковальчук розкрила таємний рецепт приготування мойви від своєї бабусі. З самого доступного виду риби ви приготуєте аж чотири неймовірних страви. Крім улюбленої смаженої мойви, вас чекає золотиста, хрустка, ароматна і дуже смачна мойва в клярі. Ви також подасте на стіл мариновану мойву, яка стане відмінною альтернативою дорогого оселедця. Солоний смак, м’яке м’ясо під скибочками хрусткої цибулини. Всі гості будуть в захваті від такої закуски. А наостанок – блискучі і ароматні, ваші улюблені домашні шпроти в густому масляному соусі. Дивіться відео!

Частина 1 з 2

Частина 2 з 2

Дивіться попередній випуск просто зараз!