Варення з абрикосів, персиків і слив. Частина 2 з 2

Все буде смачно

«Де б ще я навчився готувати варення? – каже дизайнер Андре Тан після участі в шоу «Все буде смачно!» – якби не СТБ, я б точно не знайшов для цього заняття часу в моєму щільному графіку. Сподіваюся, що буду втілювати нові кулінарні навички вже на своїй кухні разом з дружиною. Я обов’язково використаю рецепт, який дізнався на програмі, коли в моєму саду достигнуть абрикоси. Думаю, з домашніх абрикосів воно буде ще смачніше». Дивіться відео, і ви дізнаєтеся, як приготувати абрикосове, персикове і сливове варення за рецептами народного кулінара Алли Ковальчук.

Частина 1 з 2

Частина 2 з 2