Трюфельний торт. Частина 2 з 2

Все буде смачно

Обіцяємо, ви більше не будете пробувати торти сумнівної якості – красиві зовні, але зовсім несмачні. Тільки королівський «Трюфельний торт» з його насиченими вологими коржами. Дивовижна Тетяна Литвинова покаже, як приготувати пухкий і вологий бісквіт без духовки. Ніжний пухнастий вершково-шоколадний крем буде лягати на коржі товстим шаром, адже ви дізнаєтеся всі секрети, які допоможуть зробити його неймовірно пишним і густим. Дивовижна трюфельна крихта стане яскравою родзинкою вашого торта і не розтане в кремі, тому що ми розповімо вам про інгредієнти, з яких її слід робити. А також ви навчитеся створювати дивовижної краси шоколадні кучері, які будуть прикрашати «Трюфельний торт», за допомогою звичайної овочечистки… Дивіться відео!

Частина 1 з 2

Частина 2 з 2

Дивіться попередній випуск просто зараз