Торт «Дамські пальчики». Частина 2 з 2

Все буде смачно

На кухні шоу «Все буде смачно!» з’явився кулінарний експерт-дебютант і фіналіст шоу «МастерШеф» Самвел Адамян, який навчив провідну Юлію Бортник і всіх телеглядачів різним кондитерським хитрощам. Що додати в тісто, щоб печиво для торта «Дамські пальчики» вийшло пишним і високим? При якій температурі його потрібно випікати, щоб готові «пальчики» не осіли і зберігали ідеальну форму? Як правильно додавати борошно в тісто, щоб воно не взялося грудочками? І що треба зробити зі сметаною, щоб крем не розтікався? Дивіться наше відео!

Частина 1 з 2

Частина 2 з 2

Дивіться попередній випуск просто зараз!