Торт «Черепашка». Частина 2 з 2

Все буде смачно

Невимовно апетитний і казково смачний! Найдивовижніший торт з маминого блокнота! Він неодмінно стане улюбленим делікатесом для всієї вашої сім’ї! Адже тільки для вас неперевершений кулінар і відомий ресторатор Тетяна Литвинова розкриє секрети приготування торта «Черепашка». Ви дізнаєтеся, як правильно з’єднати 5 інгредієнтів тіста, щоб черепаха не вийшла плоскою, як медуза? Як формувати і прикрашати торт, щоб випечена «Черепаха» виглядала, як справжня? Що зробити, щоб не довелося чекати кілька годин, поки торт просочиться кремом? І ще один сюрприз – з тих же продуктів ви приготуєте легке і ніжне печиво з прошарком шоколадного крему. Дивіться наше відео!

Частина 1 з 2

Частина 2 з 2

Дивіться попередній випуск просто зараз!