Соковитий і підсмажений люля-кебаб. Частина 2 з 2

Все буде смачно

З секретами від Мікаеля Арояна ви зробите самий соковитий і підсмажений люля-кебаб у власній духовці. Шоу «Все буде смачно!» Наближає вас до висот світової кулінарії. Забудьте про звичайні котлети і шашлики. З тих же самих продуктів ви приготувати шедевр східної кухні – відомий і популярний, з ароматом прянощів і соковитим м’ясом, а також апетитною золотистою скоринкою – справжній люля-кебаб з баранини. Ви дізнаєтесь: яким має бути співвідношення м’яса і жиру, щоб фарш не розвалювався при ліпленні? Що додати в фарш, щоб люля-кебаб тримався на шампурі при запіканні? Що додати в фарш, що м’ясо було ніжним? Як довго потрібно вимішувати фарш, щоб люля-кебаб тримав форму під час смаження? Як довго смажити люля-кебаб в духовці, щоб він залишився соковитим?

Дивитися попередню частину

Дивіться попередній випуск просто зараз!