Шоколадна ковбаса. Частина 2 з 2

Все буде смачно

Алла Ковальчук навчила готувати улюблений десерт вашого дитинства. А крім шоколадної ковбаси – ніжну сирну ковбасу з різнобарвною начинкою із сухофруктів, яка просто тане в роті. І невимовно смачні і корисні медові кульки, які ви зробите буквально за 5 хвилин. Дивіться відео, і ви дізнаєтеся, що додати в тісто, щоб печиво для ковбаси було розсипчастим і не розмокало. Що треба робити, щоб какао не взялося грудочками в кремі. Як сформувати десерт, щоб він не розтікався і не розвалювався на шматки. Будете знати, як правильно охолоджувати шоколадну ковбасу, щоб вона всередині була м’яка і при цьому не втратила форму при нарізці. А також навчитеся відрізняти справжні і корисні цукати від підробки!

Частина 1 з 2

Частина 2 з 2

Дивіться попередній випуск прямо зараз!