Салат «Грибна поляна». Частина 2 з 2

Все буде смачно

Щоб зробити салат «Грибна поляна», вам не доведеться купувати в магазині дорогі мариновані гриби. Народний кулінар Алла Ковальчук поділилася рецептом найсмачніших маринованих шампіньйонів швидкого приготування. Всього за 15 хвилин у вас буде чудова гостра закуска на всі випадки життя – і в салат, і для окремої подачі. Дивіться наше відео, і ви дізнаєтесь: що додати в маринад, щоб прискорити приготування грибів? Що зробити з печерицями після відварювання, щоб вони не стали м’якими, як вата? Як відварити картоплю для салату, щоб вона не втратила смак і аромат? І яка хитра добавка зробить відварну моркву яскравіше і смачніше? А ще Алла Ковальчук розкрила головний фокус салату – як легко і без клопоту сформувати «Грибну поляну», щоб вона не нагадувала руїни, порослі поганками.

Частина 1 з 2

Частина 2 з 2

Дивіться попередній випуск прямо зараз!