Нігірі і маки. Частина 2 з 2

Все буде смачно

«Суші стали символом Японії, – говорить кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» Йоші Фудзівара. – Хоча потрібно визнати, що прототипи суші були придумані в Китаї майже півтори тисячі років тому. Саме слово «суші» означало тоді не блюдо, а мистецтво зберігання риби. Її солили, засипали рисом і під пресом залишали на кілька місяців. Правда, рис після цього викидали – тільки через кілька століть люди виявили, що він ідеально підходить до солоної риби». Дивіться відео і дізнайтеся, як можна запросто приготувати нігірі і маки на домашній кухні!

Частина 1 з 2

Частина 2 з 2

Дивіться попередній випуск просто зараз!