Лазанья. «Все буде смачно!» Випуск 25. Частина 1

Все буде смачно

Лазанья – це ніжна, тануча в роті начинка, пікантне поєднання м’якого і твердого сирів, чудове тонке тісто! Незважаючи на те, що в Україні ця страва з’явилася не так давно, за своєю популярністю вона вже не поступається всім відомій піці. І з ресторанних меню лазанья давно перебралася на наші з вами обідні столи. Щоправда, виходить вона далеко не завжди вдало. Найчастіше це більше схоже на розмазані по тарілці макарони по- флотськи, ніж на вишукану італійську страву. Майстер-клас з приготування справжньої італійської лазаньї для вас провела людина, яка точно знає, як приготувати цю страву ідеально. Дивовижний і неповторний шеф-кухар з Італії Вінченцо Барба переконає вас: зробити італійську лазанью на українській кухні – легко і просто!