Холодець. Частина 2 з 2

Все буде смачно

Народний кулінар Алла Ковальчук переверне ваші уявлення про холодці – експерт поділилася рецептами відразу двох його варіантів. Класичний холодець зі свинячими ніжками. І курячий холодець оригінальної форми. Ну і, звичайно, півсотні кулінарних секретів на додачу – для ідеального результату. Дивіться наше відео, і ви дізнаєтеся, як вичистити свинячі копитця до ідеальної білизни, щоб холодець був ароматний і смачний? Чому не можна зрізати плівки і сухожилля з м’яса, яке ви додаєте до холодцю? Як варити бульйон, щоб він не став сірим і каламутним? І чому для курячого холодцю слід брати… старого півня?

Частина 1 з 2

Частина 2 з 2

Дивіться попередній випуск просто зараз!