Фарширована курка. Частина 2 з 2

Все буде смачно

Завдяки секретам одного з кращих кулінарних експертів країни ви приготуєте це, здавалося б, складне блюдо всього за годину! Всі, хто спробує фаршировані курячі стегенця в вашому виконанні, будуть вважати вас кулінаром від бога. Адже хто ще може настільки ювелірно зняти шкіру і так рівно начинити її ніжним соковитим фаршем? І це ще не все, адже ви навчитеся готувати також фаршировану курку без кісток з курагою і горошком. Так, вам не почулося! З порадами від Сергія Калініна і з секретами від його дідуся, ви зможете подати на стіл по-справжньому королівське блюдо – красиву, ароматну, фаршировану курку. Дивіться відео!

Частина 1 з 2

Частина 2 з 2

Дивіться попередній випуск просто зараз!