PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Два види жульєну. Частина 2

Все буде смачно

У новому випуску шоу «Все буде смачно!» Ви дізнаєтеся, як вибрати і підготувати гриби для жульєну, щоб страва не вийшло рідким. Що зробити з цибулею, щоб жульен мав характерний ненав’язливий і витончений присмак карамелі. І як приготувати жульєн, якщо немає грошей на спеціальний посуд. Ви навчитеся виготовляти бездоганні і їстівні формочки для жульєну.