PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Два види жульєну. Частина 1

Все буде смачно

Ваш жульен схожий на рідкий суп? Соус виходить з грудочками і має неприємний смак сирої борошна? Сирна скоринка розповзається і не хрумтить? Цей жах більше не повториться на вашій кухні. Адже чарівні Надія Матвєєва і Тетяна Литвинова розкажуть, як правильно нарізати продукти для жульєну, щоб вони не перетворювалися в кашу. Що зробити, щоб соус вийшов густий і ніжної консистенції. І як довго запікати жульен, щоб отримати рум’яну і хрустку сирну корочку.