Чорнослив у шоколаді. Частина 1 з 2

Все буде смачно

М’який шоколадний бісквіт, легкий сметанний крем з ароматними шматочками чорносливу і підсмаженими горішками, а також гладка і апетитна матова глазур – кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» Тетяна Литвинова навчила готувати торт «Чорнослив у шоколаді». Дивіться наше відео, і ви дізнаєтеся фантастичні нюанси створення райського смаку. Який інгредієнт зробить тісто ніжним і соковитим? Що зробити з коржем після випічки, щоб він не кришився при розрізанні? Як підготувати до збивання головний інгредієнт крему, щоб торт вийшов високим і м’яким? І яким чином поєднати крем з чорносливом і горіхами, щоб вони відчувалися в кожному шматочку торта?

Частина 1 з 2

Частина 2 з 2