Млинці. Частина 1 з 2

Все буде смачно

Дивіться новий випуск шоу «Все буде смачно!», і ви дізнаєтеся: що зробити, щоб млинці ніколи не підгоріли? Користуючись перевіреним народним способом, ви власноруч створите антипригарне покриття на своїй сковорідці. Ми розповімо, що додати в тісто, щоб млинці вийшли тонкими і щільними. Що покласти в начинку, щоб вона не випала під час приготування страви? Як запікати млинчики, щоб вони залишилися ніжними і м’якими? І як їх формувати, щоб вони не злипалися в одну грудку? А ще унікальний метод від Алли Ковальчук: як замісити тісто за лічені хвилини і буквально кількома рухами?

Дивіться наступну частину

Дивіться попередній випуск просто зараз!