PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Апетитна свиняча рулька. Частина 3

Все буде смачно

Золотава скоринка і соковите м’ясо – апетитною і ситною свинячою рулькой можна нагодувати всіх гостей і родичів. Але у господинь м’ясо часто виходить, як гума, або дуже жирне. А всередині рулька залишається сирою. Про те, як все зробити правильно, знає кухар Ігор Місевич – людина, яка спілкується на «ти» з будь-яким м’ясним блюдом.