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
Рулька з квашеною капустою: рецепт покроково | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Рулька з квашеною капустою: рецепт приготування

Все буде смачно

Ігор Місевич розповів, як приготувати свинячу рульку з ніжним м’ясом і золотистою скоринкою. Як гарнір пропонуємо подати до м’яса пряну квашену капусту. Ця страва однозначно стане прикрасою святкового столу і порадує ваших гостей. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт рульки з квашеною капустою.

Інгредієнти:

  • свиняча рулька – 1,21,5 кг
  • часник – 67 зубчиків
  • імбир – 30 г
  • лавровий лист – 4 шт.
  • чорний перець горошком – 10 шт.
  • гвоздика – 56 шт.
  • мелений мускатний горіх – 0,5 ч. л.
  • кардамон – 5 шт.
  • сіль – 1 ст. л.
  • квашена капуста – 500 г
  • кисло-солодкі яблука – 2 шт.
  • чорнослив – 10 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • соєвий соус – 70 мл
  • гірчиця – 10 г
  • чорний мелений перець – ¼ ч. л.

Читайте також: Рулет з індички в апельсиновій глазурі: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Рульку обвугліть, поскобліть від ворсинок. Промийте і обсушіть паперовим рушником. Часник наріжте на дольки, змішайте з сіллю. У рульці зробіть надрізи і нашпигуйте її часником з сіллю. У каструлю наберіть води, додайте цибулю, кардамон, чорний перець горошком, лавровий лист, гвоздику. У киплячу воду покладіть рульку і варіть на повільному вогні 1,5 години.
  2. Обсмажте до золотистого кольору цибулю, нарізану кубиком 5 х 5 мм. Додайте нарізані напівдольками яблука (1 см), потім нарізаний смужками чорнослив. В самому кінці додайте квашену капусту і залийте половиною ополоника бульйону, в якому вариться рулька, тушкуйте до готовності близько 30 хвилин.
  3. Імбир почистіть, натріть на дрібній тертці. Змішайте соєвий соус, гірчицю, мускатний горіх, сіль, мелений перець, натертий імбир. Розігрійте духовку до 250 градусів. На деко застеліть фольгу, зверху викладіть капусту з яблуками і чорносливом. Потім покладіть рульку і змастіть її соусом з гірчицею та імбиром. Відправте рульку в духовку, розігріту до 250 градусів. Через 10 хвилин зменшіть вогонь в духовці до 160 градусів. Запікайте ще 20 хвилин.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.