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
Печеня-запіканка «Три в одному»: рецепт покроково | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Печеня-запіканка «Три в одному»: рецепт приготування  

Все буде смачно

Це ситна страва, мабуть, стане основною на вашому святковому столі. І дійсно, що може бути краще поєднання м’яса, картоплі та грибів? Пропонуємо вам запекти печеню в духовці: для цього необхідно шарами викласти попередньо обсмажені картоплю, куряче філе та печериці. Зверху щедро посипаємо нашу запіканку сиром і прикрашаємо свіжими овочами. Ваші гості точно будуть ситі і задоволені! Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт печені-запіканки «Три в одному».

Інгредієнти:

  • куряче філе – 600 г
  • шампіньйони – 300 г
  • картопля – 800 г
  • цибуля – 3 шт.
  • морква – 3 шт.
  • цукіні – 2 шт.
  • капуста романеско – 300 г
  • вершки (22%) – 400 мл
  • сир «гауда» – 200 г
  • олія – ​​60 мл
  • оливкова олія – 20 мл
  • червоне сухе вино – 300 мл
  • винний оцет – 10 мл
  • цукор – 25 г
  • кориця – 1 паличка
  • бодян – 1 шт.
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сіль – 30 г

Читайте також: Буженина з індички: рецепт приготування

Спосіб приготування: 

  1. Розріжте відварену картоплю на 4 частини, обсмажте на сковороді з олією до золотавості 10 хв. Порізану соломкою цибулю обсмажте на олії 3 хв., додайте до неї порізані слайсами печериці, смажте ще 7 хв.
  2. Куряче філе поріжте смужками, обсмажте на сковороді з олією 10 хв. з додаванням солі. Перекладіть філе до цибулі з грибами, додайте вершки, посоліть та поперчіть. Перемішайте і доведіть до кипіння.
  3. У керамічну форму викладіть спочатку смажену картоплю, потім куряче філе з цибулею і грибами у вершках, зверху натріть сир «Гауда». Запікайте 15 хв. в розігрітій до 180°С духовці.
  4. Для оздоблення – проваріть 2 хв. у підсоленій воді розібрану на суцвіття капусту «Романеско». Перекладіть у крижану баню.
  5. Доведіть до кипіння червоне сухе вино з цукром, паличкою кориці та зірочкою бодяну. Моркву наріжте уздовж слайсами, відваріть у сиропі 3 хв. Цукіні також поріжте уздовж слайсами та замаринуйте на 1 хв. у суміші оливкової олії, винного оцту та солі. Скрутіть слайси моркви та цукіні спіральками.
  6. Викладіть поверх  запіканки суцвіття капусти та спіралі з моркви і цукіні.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.