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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Кольоровий рибний пиріг: рецепт приготування                    

Все буде смачно

Тришаровий рибний пиріг може бути як закускою, так і основною стравою на вашому святковому столі. Основа пирога – рибний фарш, до якого додаються цікаві інгредієнти, які надають певного кольору. Так, до зеленого шару додається зелень, червоного – аджика і паприка, жовтого – морква і куркума. Ось такий простий у приготуванні, але дуже оригінальний, виходить наш кольоровий рибний пиріг з хека. Читайте в нашому матеріалі докладніше про те, як приготувати кольоровий рибний пиріг, і радуйте домочадців.

Інгредієнти:

  • філе хека – 1 кг
  • яйця – 3 шт.
  • молоко (2,5%) – 300 мл
  • батон – ½ частина
  • морква – 2 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • петрушка – 20 гілочок
  • кріп – 10 гілочок
  • водорості норі (листи) – 2 шт.
  • аджика (соус) – 12 г
  • соєвий соус – 160 мл
  • червоне сухе вино – 100 мл
  • куркума – 5 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • паприка копчена мелена – 10 г
  • сіль – 10 г
  • цукор – 50 г
  • кунжут білий – 50 г
  • кунжут чорний – 50 г

Читайте також: Торт з індички: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте фарш: зріжте з батона скоринку, м’якуш покришіть та залийте молоком. Філе хека та цибулю поріжте довільними шматками, перекрутіть у м’ясорубці з дрібною решіткою.
  2. Додайте до фаршу соєвий соус, яйця та відтиснутий хлібний м’якуш. Посоліть, перемішайте. Розділіть фарш на три частини. До першої додайте подрібнену петрушку та кріп, перемішайте. До другої – аджику та копчену мелену паприку. Перемішайте.
  3. До третьої частини фаршу додайте натерту на дрібній терці відварену моркву, чорний мелений перець та куркуму. Перемішайте.
  4. Викладіть у форму з пергаментом начинку зеленого кольору, потім розрізані навпіл та змочені водою листи норі. Далі – жовтий шар та знову змочені водою листи норі. Насамкінець викладіть червону начинку. Накрийте форму фольгою і запікайте пиріг 30 хв. за температури 180°С.
  5. Приготуйте соус: змішайте в сотейнику соєвий соус, червоне сухе вино та цукор. Варіть на повільному вогні 20-25 хв. до загуснення.
  6. Готовий пиріг переверніть, приберіть з нього форму, поріжте порційними шматками, полийте соусом та посипте білим і чорним кунжутом.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.