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
Торт з індички: рецепт покроково | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Торт з індички: рецепт приготування

Все буде смачно

Закусочний торт з дієтичної індички точно сподобається вашій родині та гостям. Цей м’ясний торт збирається з ситного фаршу, ніжного морквяного пюре та броколі. Зверху торт змащується вершковим соусом із додаванням вишневого лікеру. Читайте в нашому матеріалі докладніше про те, як приготувати торт з індички.

Інгредієнти:

  • стегно індички – 1 шт.
  • морква – 1 кг
  • броколі – 200 г
  • білий хліб – 150 г
  • вівсяні пластівці – 40 г
  • молоко (3,2%) – 750 мл
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • яйце – 1 шт.
  • петрушка – 10 гілочок
  • волоські горіхи – 200 г
  • інжир – 8 шт.
  • олія – 80 мл
  • вершкове масло – 50 г
  • курага – 100 г
  • чорнослив – 100 г
  • родзинки – 100 г
  • вишневий лікер – 160 мл
  • кунжут – 75 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • гвоздика (мелена) – 1 г
  • мускатний горіх (мелений) – 1 г
  • цукор – 100 г
  • сіль – 10 г

Читайте також: Торт «Смарагдова розкіш»: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Доведіть до кипіння молоко та воду. У воду покладіть броколі, проваріть впродовж 1 хв., відкиньте на сито, остудіть та подрібніть кубиком 1 см.
  2. Частину моркви натріть на дрібній тертці, частину наріжте кільцями. Кільця моркви покладіть у гаряче молоко, варіть 15 хв. Потім додайте гвоздику, мускатний горіх, олію та вівсяні пластівці. Перебийте масу на пюре, посоліть та поперчіть, додайте подрібнені волоські горіхи.
  3. З індичого стегна зніміть шкірку, видаліть кістку. Наріжте м‘ясо на шматки та змеліть на м’ясорубці разом з петрушкою. Хліб без скоринки подрібніть та залийте на 5 хв. молоком, потім додайте до фаршу. Також вбийте яйце, посоліть, поперчіть, вичавіть часник та перемішайте фарш.
  4. Обсмажте на олії до золотавості подрібнену цибулю. Додайте натерту моркву, протушкуйте до м’якості, потім вичавіть часник та прогрійте ще 3 хв. Додайте до фаршу. Перемішайте.
  5. Застеліть форму пергаментом. Вилийте половину морквяного пюре. На нього покладіть половину броколі. Зверху – увесь фарш і другу частину броколі. Поверх капусти розподіліть залишки морквяного пюре. Накрийте форму фольгою та запікайте 45 хв. за температури 180°С.
  6. Для соусу – розтопіть цукор з вершковим маслом та вишневим лікером. Перемеліть курагу, родзинки та чорнослив, додайте до масла з лікером, уварюйте 5 хв. до загущення. Всипте кунжут, перемішайте. Обмастіть торт соусом, прикрасьте інжиром та морквяними чипсами.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.