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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Фарширований кролик, запечений у свинячій сітці: рецепт приготування

Все буде смачно

Фарширований кролик, запечений у свинячий сітці, виходить соковитим, ніжним та ароматним. Кролятина фарширується рисом, овочами і грибами, а зверху обертається свинячою сіткою та запікається. Цю страву рекомендуємо подавати з овочами, приготованими на грилі та зеленню. Читайте в нашому матеріалі, як приготувати фаршированого кролика, запеченого в свинячий сітці.

Інгредієнти:

  • кролятина – 1,5 кг
  • кроляча печінка – 1 шт.
  • кроляче серце – 1 шт.
  • кролячі нирки – 2 шт.
  • жирова сітка свиняча – 50 см
  • рис довгозернистий – 120 г
  • печериці – 300 г
  • волоські горіхи – 100 г
  • бекон – 150 г
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • часник – 5 зубчиків
  • біле сухе вино – 625 мл
  • вода – 500 мл
  • олія – 120 мл
  • вершкове масло – 25 г
  • чебрець сушений – 6 г
  • кріп сушений – 5 г
  • червоний мелений перець – 5 г
  • сіль – 25 г

Читайте також: Рулет з фаршу в плетінці з цибулі-порею: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Обсмажте на суміші олії та масла подрібнений бекон впродовж 3 хв. Додайте подрібнені печінку, серце та нирки кролика, смажте ще 3 хв. Потім додайте подрібнену цибулю, натерту моркву і подрібнені печериці. Смажте 3 хв.
  2. Після цього додайте волоські горіхи, подрібнений часник, сушений кріп, сушений чебрець та сіль. Перемішайте. Викладіть промитий рис, влийте вино та воду. Тушкуйте 20 хв. під кришкою.
  3. Тушку кролика натріть сіллю. Черевце наповніть начинкою з рису, овочів та грибів. Зашийте. Викладіть кролика на вимочену у вині жирову сітку, змастіть сумішшю червоного меленого перцю, сушеного чебрецю, кропу та олії. Зв´яжіть ніжки кролика, замотайте нафаршировану тушку у жирову сітку.  Покладіть кролика у сітці на деко з вином та водою. Накрийте фольгою.
  4. Запечіть у розігрітій до 220°С духовці впродовж 1 год. Кожні 20 хв. поливайте кролика соусом з дека. Останні 20 хв. випікайте кроля без фольги. Потім розріжте тушку на 3 частини, зріжте нитку. Подавайте з овочами та печерицями-гриль, прикрасьте гілочками чебрецю, листям шавлії, базиліку та цибулею-шніт.

Читайте також: Міт кап: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.