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
Фаршировані ніжки кролика на морквяній подушці з овочевим фріко: рецепт покроково | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Фаршировані ніжки кролика на морквяній подушці з овочевим фріко: рецепт приготування

Все буде смачно

Це вишукана страва ідеально підійде для святкового столу і порадує ваших гостей. Ніжки кролика фаршируються беконом, кролячою печінкою і зеленим горошком, а потім запікаються. Блюдо подається на морквяній подушці: пюре моркви поєднується зі спеціями та вершками. У якості гарніру ми пропонуємо овочеве фріко: тушковані баклажан, перець, помідор та прянощі. Читайте в нашому матеріалі докладніше про те, як приготувати фаршировані ніжки кролика на морквяній подушці з овочевим фріко.

Інгредієнти для фаршированих ніжок:

  • задні кролячі ніжки – 3 шт.
  • кроляча печінка –1 шт.
  • куряче філе – 150 г
  • бекон – 50 г
  • сир «фета» – 50 г
  • зелений горошок (заморожений) – 40 г
  • карі – 3 г
  • чорний мелений перець – 8 г
  • насіння фенхелю – 2 г
  • вода – 40 мл
  • сіль – 15 г

Інгредієнти для морквяної подушки:

  • морква – 3 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • вершкове масло – 50 г
  • цукор – 8 г
  • вершки (33%) – 40 мл
  • вода – 125 мл
  • петрушка сушена – 2 г
  • сіль – 3 г

Інгредієнти для овочевого фріко:

  • болгарський перець – 1 шт.
  • баклажан – 1 шт.
  • цибуля-порей – 1 стебло
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • помідор – 1 шт.
  • оливки – 5 шт.
  • олія – 40 мл
  • часник сушений – 2 г
  • базилік сушений – 1 г
  • сіль – 5 г

Читайте також: Фаршировані свинячі ніжки: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте начинку: налийте воду на розпечену сковорідку, додайте нарізаний бекон, смажте 5 хв. Додайте подрібнену кролячу печінку та заморожений зелений горошок, смажте ще 3 хв.
  2. Зніміть з вогню, змішайте з перебитим у подрібнювачі курячим філе. Додайте перетерту «фету», сіль, чорний мелений перець та насіння фенхелю. Перемішайте.
  3. Виріжте з кролячих ніжок стегнову кістку так, щоб м‘ясо відкрилося «книжкою», але трималося на кістці гомілки. Натріть сумішшю карі, сіллю та чорним меленим перцем. Перекладіть ніжки на відрізки харчової плівки та викладіть на них начинку. Згорніть рулетом за допомогою плівки, обгорніть ще одним шаром плівки для герметичності.
  4. Розігрійте духовку до 200°С, потім зменшіть температуру до 100°С, поставте у духовку каструлю з гарячою водою. Покладіть у каструлю ніжки в плівці. Готуйте 4 год.
  5. Приготуйте морквяну подушку: розтопіть масло, додайте нарізану моркву та цибулю, а також цукор, сіль, сушену петрушку та воду. Тушкуйте 20 хв. під кришкою. Потім додайте вершки. Зніміть з вогню, перебийте масу на пюре.
  6. Приготуйте овочеве фріко: у розігрітий сотейник з олією викладіть подрібнену цибулю-порей, обсмажте 3 хв. Додайте подрібнену ріпчасту цибулю, сіль, сушений базилік, сушений часник, подрібнені оливки, баклажан, болгарський перець та помідор. Тушкуйте під кришкою 10 хв.
  7. Встановіть на тарілку кулінарне кільце. Викладіть у нього овочеве фріко. Довкола покладіть морквяне пюре, розподіліть його по тарілці. Приберіть кільце. З кролячої ніжки зніміть плівку, відріжте нижню частину, встановіть ніжку поруч з фріко. Прикрасьте свіжим кропом та бальзамічним оцтом.

Читайте також: Фаршировані свинячі вушка: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.