PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Іспанський суп зі свинячих хвостиків: рецепт приготування

Все буде смачно

Цей суп виходить наваристим і ситним, але абсолютно нежирним. І важливо, що для його приготування використовуються прості і всім доступні інгредієнти. Крім того, особливого смаку і аромату йому додає поєднання цибулі-порею, селери та петрушки. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт іспанського супу зі свинячих хвостиків, який зігріє вас в холодну погоду і зарядить енергією.

Інгредієнти:

  • свинячі хвости – 1,5 кг
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • помідори у власному соку – 200 г
  • цибуля-порей – 1 шт.
  • стебло селери – 1 шт.
  • петрушка – 5 гілочок
  • олія – 40 мл
  • вершкове масло – 20 г
  • лавровий лист – 2 шт.
  • чорний мелений перець – 6 г
  • сіль – 10 г

Читайте також: Суп «Бродетто по-анконськи»: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Вимочені хвостики почистіть та промийте. Розріжте упоперек шматочками по 5 см та обсмажте на суміші олії та вершкового масла 5 хв. Додайте півкільця цибулі та смажте ще 5 хв.
  2. Перекладіть хвостики з цибулею в каструлю, долийте воду, додайте сіль, чорний мелений перець та лавровий лист. Накрите кришкою та доведіть до кипіння.
  3. Після закипання додайте кільця білої частини цибулі-порей, порізане стебло селери та томати у власному соку. Перемішайте, готуйте 1,5 год. на повільному вогні.
  4. Потім дістаньте з супу хвостики та лавровий лист. Перебийте суп на пюре. Викладіть хвостики у тарілки, залийте супом, прикрасьте страву подрібненою петрушкою.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.