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
Відкритий тришаровий пиріг зі скумбрії: рецепт покроково | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Відкритий тришаровий пиріг зі скумбрії: рецепт приготування

Все буде смачно

Любителі несолодкої випічки однозначно оцінять цей рецепт. Соковита і ароматна начинка складається з трьох шарів: риби, сиру та яєчної заливки. А пісочне тісто виходить розсипчастим і дуже смачним. Щоб додати пирогу пікантності, пропонуємо використовувати в начинці спеції. Така страва стане чудовим перекусом для всієї родини! Читайте покроковий рецепт відкритого тришарового пирога зі скумбрії в нашому матеріалі.

Інгредієнти для тіста:

  • яйця – 2 шт.
  • вода – 120 мл
  • сіль – 10 г
  • борошно – 500 г
  • масло вершкове – 300 г

Інгредієнти для рибної начинки:

  • скумбрія – 1,2 кг
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сушений базилік – 4 г
  • лимон – 1 шт.
  • розморожений шпинат – 400 г
  • олія – 60 мл

Інгредієнти для сирної начинки:

  • сир (9%) – 200 г
  • кориця мелена – 3 г
  • сіль – 10 г

Інгредієнти для яєчної заливки:

  • яйця – 3 шт.
  • молоко (2,5%) – 100 мл
  • вершки (20%) – 100 мл
  • сіль – 5 г
  • чорний мелений перець – 2 г

Читайте также: Американський гарбузовий пиріг: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте тісто: відділіть жовтки від білків, до жовтків додайте воду, збийте, потім додайте сіль і ще раз перемішайте. Борошно з‘єднайте з холодним вершковим маслом, перетріть руками в крихту, додайте збиті жовтки. Замісіть тісто, зберіть його в кулю, загорніть у плівку і залиште в холодильнику на 1 год.
  2. Потім розкачайте тісто в круглий пласт, викладіть у форму, покривши дно та борти. Підрівняйте краї тіста качалкою, зробіть виделкою проколи та поставте форму на 15 хв. в духовку, розігріту до 180°С.
  3. Для рибної начинки – поріжте філе скумбрії кубиком, посоліть, поперчіть, додайте сушений базилік, цедру та лимонний сік. Перемішайте, обсмажте на олії 10 хв. Дайте охолонути 5 хв. і додайте розморожений шпинат. Перемішайте.
  4. Для сирної начинки – сир розімніть виделкою, додайте сіль та мелену корицю. Перемішайте. Для яєчної начинки – влийте до яєць молоко та вершки, посоліть, поперчіть, збийте до легкої піни.
  5. На спечений корж викладіть рибну начинку, потім сирну, а зверху залийте все яєчною масою. Випікайте 30 хв. за температури 200°С.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.