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
Рулет ротоло: рецепт покроково | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Рулет ротоло: рецепт приготування

Все буде смачно

Тонке тісто цього рулету поєднується з ніжною начинкою з гарбуза, шпинату і сиру, яка просто тане в роті. Цікаво, що такий рулет не запікається, а проварюється у воді, і потім подається охолодженим. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт рулету ротоло.

Інгредієнти:

  • шпинат – 400 г
  • помідори – 2 шт.
  • борошно – 560 г
  • яйця – 6 шт.
  • рікота – 200 г
  • сир (9%) – 200 г
  • пармезан – 200 г
  • гарбуз – 600 г
  • часник – 1 зубчик
  • лимон – 1 шт.
  • мускатний горіх – 2 г
  • чорний мелений перець – 9 г
  • сіль – 30 г
  • олія – 100 мл
  • вершкове масло – 20 г
  • чебрець – 2 гілочки
  • розмарин – 2 гілочки
  • куркума – 5 г
  • базилік (сушений) – 1 г
  • цибуля – 1 шт.
  • вершки (20%) – 125 мл

Спосіб приготування:

  1. Помитий та почищений гарбуз наріжте скибками, викладіть на деко з пергаментом, зросіть олією та притрусіть листям чебрецю і розмарину. Посоліть, поперчіть та запечіть за температури 170°С впродовж 40 хв. Остудіть.
  2. Розтопіть масло, вичавіть часник, додайте нарізаний шпинат, лимонну цедру, сіль, мускатний горіх та чорний мелений перець. Тушкуйте 10 хв., дайте охолонути.
  3. Для соусу – половину запеченого гарбуза перебийте на пюре. Обсмажте на олії подрібнену цибулю, додайте гарбузове пюре, подрібнені помідори без шкірки, сіль та сушений базилік. Тушкуйте 15 хв.
  4. Потім перебийте масу до однорідності. Проваріть кілька хвилин, влийте вершки. Натріть на дрібній тертці пармезан. Половину сиру додайте в соус, проваріть ще 5 хв.
  5. Насипте на дошку борошно, додайте куркуму, сіль, яйця, перемішайте. Влийте олію та вимісіть тісто. Загорніть його в плівку, поставте у холодильник на 30 хв.
  6. Потім розкачайте тісто у пласт, покладіть його на рушник. Вздовж краю тіста викладіть смужку запеченого гарбуза, що лишився. Біля гарбуза покладіть рікоту. За рікотою – протертий сир, а на сир намастіть тушкований шпинат.
  7. Притисніть та розподіліть начинку так, щоб лишилася вільною лише 1/3 тіста.
  8. Посипте начинку другою частиною пармезану.
  9. За допомогою рушника загорніть рулет. Закрутіть краї рушника «цукеркою». Обв’яжіть кулінарною ниткою від одного краю до іншого, інший край зав’яжіть так само, як і перший.
  10. Покладіть рулет в окріп та варіть 25 хв. Готовий рулет охолодіть 1 год. Зріжте нитку, розгорніть та наріжте на шматки.

Читайте також: Рулет з фаршу в плетінці з цибулі-порею: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.