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
Вафельний торт з фаршем: рецепт покроково | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Вафельний торт з фаршем: рецепт приготування

Все буде смачно

Всі пам’ятають з дитинства прості в приготуванні вафельні торти зі згущеним молоком. Ми пропонуємо такий же швидкий, але ще більш ситний закусочний варіант. Якщо на порозі з’являться неочікувані гості, ви зможете їх здивувати і прославитися доброю господинею. Запасайтеся коржами і читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт вафельного торта з фаршем.

Інгредієнти для соусу:

  • вершкове масло – 100 г
  • молоко (2,5%) – 1 л
  • борошно – 100 г
  • сіль – 3 г
  • мелений мускатний горіх – 2 г
  • сушений орегано – 3 г
  • сушений чебрець – 3 г

Інгредієнти для начинки:

  • яловичий фарш – 800 г
  • свинячий фарш – 200 г
  • цибуля – 2 шт.
  • томати у власному соку без шкірки – 100 г
  • олія – 40 мл
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • сушений базилік – 2 г
  • коньяк – 50 мл
  • вафельні коржі – 1 пачка

Інгредієнти для крему:

  • бринза – 300 г
  • сметана (25%) – 125 мл
  • гранат – 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте соус: у розтоплене вершкове масло додайте борошно, смажте 2 хв. до золотистості. Поступово влийте тепле молоко. Додайте сіль, мускатний горіх, сушений орегано та чебрець. Варіть на повільному вогні 5-7 хв. до загущення, постійно помішуючи. Потім залиште соус остигати на 20 хв.
  2. Для начинки – обсмажте на олії порізану кубиком цибулю 3 хв. Додайте яловичий та свинячий фарш, смажте 5 хв. до напівготовності фаршу. Потім додайте до фаршу пюре з перебитих томатів у власному соку, сіль, чорний мелений перець та сушений базилік. Смажте 5 хв. до випаровування рідини.
  3. Влийте до фаршу коньяк, дайте йому прогрітися, потім підпаліть і, помішуючи, протушкуйте начинку ще 2 хв. Після цього перебийте масу блендером до однорідності і залиште остигати на 20 хв.
  4. Для сирного крему – перебийте до однорідної маси бринзу зі сметаною.
  5. У роз’ємну форму викладіть спочатку вафельний корж, потім кілька ложок соусу. Розрівняйте його. Далі викладіть начинку з фаршу і знову корж. Злегка притисніть його. Продовжуйте викладати шарами коржі, соус та фарш.
  6. Останній корж нічим не змащуйте, поставте сформований торт в холодильник на 30 хв. Потім дістаньте торт з форми, прикрасьте сирним кремом з усіх боків та посипте зверху зернами гранату.

Читайте також: М’ясний торт з гарбузом: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.