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
Пельмені на ніжках: рецепт покроково | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Пельмені на ніжках рецепт приготування

Все буде смачно

Пельмені – одне з найулюбленіших домашніх ласощів, яке збирає за обіднім столом всю сім’ю. Пропонуємо оновлений рецепт цієї смачної страви, доповнений пряним соусом і оригінальною подачею. Читайте покроковий рецепт пельменів на ніжках в нашому матеріалі і приємно дивуйте близьких.

Інгредієнти для тіста:

  • борошно – 200 г
  • кефір (2,5%) – 125 мл
  • сода – 6 г
  • сіль – 3 г

Інгредієнти для начинки:

  • свинячий фарш – 200 г
  • курячий фарш – 50 г
  • солона «соломка» – 15 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • сіль – 5 г
  • перець духмяний мелений – 3 г

Інгредієнти для паніровки:

  • яйце – 2 шт.
  • сіль – 3 г
  • панірувальні сухарі – 100 г
  • олія – 150 мл

Інгредієнти для соусу:

  • курага – 100 г
  • яблучний сік – 250 мл
  • біле сухе вино – 50 мл
  • апельсин – 1 шт.
  • чебрець – 2 гілочки
  • перець чилі – 1 шт.
  • сіль –  5 г
  • цукор – 16 г

Читайте також: Як зробити тісто для пельменів

Спосіб приготування:

  1. Замісіть тісто: змішайте кефір, сіль, борошно та соду. Вимісіть, накрийте тісто плівкою і залиште на 30 хв. в теплому місці.
  2. Для начинки – змішайте свинячий та курячий фарш. Додайте подрібнені цибулю та часник, посоліть та вимісіть руками. Додайте чорний мелений перець і відбийте фарш в мисці.
  3. Розкачайте тісто в пласт, виріжте склянкою кружальця, викладіть симетрично по центру кожного кружальця «соломку». На «соломку» покладіть фарш, защипніть краї тіста і розріжте пельмень упоперек навпіл.
  4. Занурте пельмені у збиті яйця, потім обкачайте у панірувальних сухарях та обсмажте порціями в розігрітій олії до золотистості. Викладіть готові пельмені на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.
  5. Для соусу – з‘єднайте яблучний сік та біле сухе вино, додайте цедру половини апельсина, чебрець, цукор. Витисніть сік з половини апельсина, покладіть курагу та варіть на повільному вогні 20 хв.
  6. Дістаньте з соусу гілочки чебрецю, додайте сіль та перемішайте. Також додайте половинку порізаного перцю чилі і перебийте усе блендером до однорідності.

Читайте також: Пельмені з лісовими грибами: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.