PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Чипси з курячого фаршу: рецепт приготування

Все буде смачно

Це чудова закуска та дієтичний перекус. У такій поживній страві дуже багато білка і зовсім немає шкідливих домішок, як у магазинній версії. Зацікавились, як приготувати корисні та натуральні чипси з курячого фаршу? Читайте в нашому матеріалі!

Читайте також: Яблучні чипси

Інгредієнти:

  • куряче філе – 300 г
  • коньяк – 50 мл
  • мелений сухий часник – 2 г
  • сіль – 10 г
  • цукор – 4 г
  • куркума – 3 г
  • чорний мелений перець – 3 г

Читайте також: Капустяні чипси від Ігоря Місевича

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе поріжте довільними шматками, перебийте на фарш.  Додайте коньяк, мелений сухий часник, цукор, куркуму, чорний мелений перець та сіль. Ще раз перебийте до однорідності.
  2. Викладіть фарш між двома листами пергаменту, розкатайте в тонкий пласт, зніміть верхній пергамент та поріжте фарш на квадрати.
  3. Перекладіть заготовки з пергаментом на деко та випікайте 1,5 години за температури 100 °C. Остудіть до кімнатної температури.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ