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
Булгур з курячими серцями в їстівній тарілці: рецепт покроково | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Булгур з курячими серцями в їстівній тарілці: рецепт приготування

Все буде смачно

Булгур з курячими серцями в їстівної тарілці – дуже незвичайна та смачна страва. Готові посперечатися – ви ніколи не їли нічого подібного. Їстівна тарілка, начинка з курячих сердець, булгура, овочів та спецій – такою стравою можна здивувати навіть найвигабигливіших гостей. Читайте як приготувати булгур з курячими серцями в їстівної тарілці в нашому матеріалі.

Читайте також: Курячі сердечка від Сергія Калініна

Інгредієнти:

Для тіста:

  • кукурудзяне борошно – 160 г
  • пшеничне борошно – 80 г
  • вода – 125 мл
  • олія – 20 мл
  • сіль – 5 г

 Для булгуру:

  • булгур – 200 г
  • курячі серця – 300 г
  • морква – 1 шт.
  • перець болгарський червоний – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • помідори – 3 шт.
  • сметана (15%) – 40 мл
  • вода – 250 мл
  • олія – 40 мл
  • аніс – 2 шт.
  • паприка – 4 г
  • гвоздика мелена – 2 г
  • сіль  – 10 г

Читайте також: Фаршировані яловичі серця в апельсиновому соусі

Спосіб приготування:

  1. Очищені курячі серця розріжте навпіл, відваріть у підсоленій воді 20 хв. Зніміть з вогню. Бульйон не виливайте. Булгур залийте окропом, накрийте фольгою, залиште на 20 хв.
  2. Обсмажте 5 хв. на олії  натерту на дрібній терці моркву та чвертькільця цибулі. Додайте кубики болгарського перцю, смажте 3 хв. Помідори бланшуйте, зніміть шкірку, видаліть насіння, наріжте кубиком 5 мм. Додайте до овочів, смажте 3 хв.
  3. Перекладіть до овочів серця та набряклий булгур, влийте бульйон. Додайте сметану, паприку, аніс, мелену гвоздику та сіль. Готуйте 10 хв. під кришкою.
  4. Для тарілки з тіста – змішайте кукурудзяне та пшеничне борошно, сіль. Влийте воду, перемішайте. Додайте олію, замісіть тісто, зберіть у кулю, накрийте рушником, залиште на 30 хв. у теплому місці.
  5. Потім перекладіть тісто на дошку. Скатайте з нього ковбаску, розріжте на 5 частин. Кожен шматок тіста розкачайте у коржик. Краї обріжте по контуру тарілки. Обсмажте на сухій сковорідці по 1 хв. з кожного боку. Перекладіть на дошку, накрийте рушником.
  6. По колу роз´ємної форми викладіть 4 коржики з напуском, закриваючи дно і борти. По центру покладіть п´ятий коржик. Всередину викладіть начинку, вийміть зірочки анісу. Випікайте 15 хв. за температури 180°С. Дістаньте булгур в їстівній тарілці з форми.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ