PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Турецький суп з кус-кусом: рецепт приготування

Все буде смачно

Як приготувати турецький суп з кус-кусом? Чудове рішення для вечері в холодний день. Такий суп з крильцями, пряними травами і приправами точно стане одним з ваших улюблених. Читайте покроковий рецепт турецького супу з кус-кусом в нашому матеріалі.

Читайте також: Гарбузовий суп: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • кус-кус – 100 г
  • курячі крильця – 500 г
  • цибуля – 2 шт.
  • помідори – 2 шт.
  • томатний сік – 125 мл
  • вода – 1,5 л
  • олія – 60 г
  • кінза – 3 гілочки
  • зелена цибуля – 3 пера
  • кориця – 1 паличка
  • червоний мелений перець – 5 г
  • сушена м´ята – 6 г
  • зіра – 6 г
  • копчена паприка – 4 г
  • сіль – 10 г

Читайте також: Як приготувати суп: топ-5 смачних перших страв від Все Буде Смачно

Спосіб приготування:

  1. Розрізані навпіл по суглобу курячі крильця обсмажте на олії до рум‘яності 7 хв. Перекладіть у миску, накрийте фольгою.
  2. В каструлю, де смажились крильця, додайте кубики цибулі. Смажте до золотавості. Додайте зіру, копчену паприку, червоний мелений перець, обсмажені крильця та окріп. Доведіть до кипіння.
  3. Помідори перебийте на пюре, перетріть через сито у каструлю до супу. Також додайте томатний сік, паличку кориці та сіль. Варіть під кришкою 1 год.
  4. Дістаньте крильця з супу. Відділіть м´ясо від кісток. М´ясо поверніть у каструлю.
  5. Також додайте ще окропу, а також кус-кус та сушену м´яту, доведіть до кипіння, зніміть з вогню. Додайте  подрібнену зелену цибулю та кінзу. Дайте настоятися 5 хв. під кришкою та розлийте суп по тарілках.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ