PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Рибні биточки з пшеничної крупи: рецепт приготування

Все буде смачно

Порадуйте себе смачними рибними биточками з пшеничної крупи. Така страва урізноманітнить ваш раціон та стане чудовою та незвичайною вечерею. Читайте як приготувати рибні биточки з пшеничної крупи в нашому покроковому рецепті.

Читайте також: Котлети з вівсянки з грибами: рецепт покроковий

Інгредієнти:

  • пшенична крупа «полтавська №2» – 200 г
  • пшеничні пластівці – 100 г
  • філе мерлузи – 200 г
  • твердий сир «Гауда» – 100 г
  • борошно – 100 г
  • яйця – 3 шт.
  • лимон – 1 шт.
  • олія – 500 мл
  • вода – 500 мл
  • зелена цибуля – 4 пера
  • кріп – 10 гілочок
  • сіль – 10 г
  • перець чорний мелений – 3 г

Читайте також: Котлети з баклажанів: покроковий рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Промиту пшеничну крупу з водою доведіть до кипіння. Посоліть. Варіть 10 хв., потім дайте настоятися 10 хв. Перекладіть у миску, дайте охолонути 5 хв.
  2. Потім додайте до крупи подрібнене філе мерлузи, порізану зелену цибулю та кріп, натерті на дрібну терку цедру лимона та сир, збите яйце, чорний мелений перець та сіль. Перемішайте. Накрийте миску плівкою та відправте у холодильник на 1,5 год.
  3. Потім сформуйте з круп‘яної маси биточки. Запаніруйте у борошні, збитому яйці та перебитих у подрібнювачі пшеничних пластівцях. Обсмажте по 5 хв. з обох боків.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ