PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Пиріг з каннеллоні: рецепт приготування

Все буде смачно

Пиріг з каннеллони – саме та страву, якою ви можете здивувати і порадувати себе та своїх близьких. У нашому рецепті макарони фаршируються трьома різними начинками, що надає пирогу буйство смаків. Читайте як приготувати пиріг з каннеллоні в нашому матеріалі.

Читайте також: Райдужний пиріг з щуки: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • каннеллоні – 36 шт.
  • сир моцарела – 150 г
  • молоко 2,5% – 250 мл
  • сметана 15% – 250 мл
  • яйця – 3 шт.
  • шпинат (заморожений) – 400 г
  • пармезан – 100 г
  • куряче філе – 250 г
  • свинина (ошийок) – 250 г
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • томатна паста – 120 мл
  • болгарський перець – 2 шт.
  • помідори – 2 шт.
  • олія – 100 мл
  • часник – 1 зубчик
  • чебрець (сушений) – 2 г
  • перець чорний мелений – 10 г
  • мускатний горіх – 1 г
  • майоран – 3 г
  • розмарин (сушений) – 1 г
  • сіль – 20 г

Читайте також: Пиріг з цвітною капустою: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. У пательню налийте олію, нагрійте. Додайте нарізану кубиками цибулю та натерту на крупній тертці моркву. Посоліть, поперчіть, додайте майоран, тушкуйте до м’якості овочів. Покладіть ошийок, перемелений на м’ясорубці разом з курячим філе. Коли м’ясо побілішає, налийте томатну пасту, тушкуйте до готовності.
  2. Розморожений шпинат змішайте з перебитим на крихту у блендері пармезаном. Додайте мускатний горіх, сіль та чорний мелений перець.
  3. Обсмажте на розігрітій олії дрібно порізану цибулю та часник. Додайте порізаний кубиками болгарський перець, натертий на крупній тертці помідор без шкірки та томатну пасту. Посипте чебрецем, чорним меленим перцем, розмарином та сіллю. Тушкуйте, поки не випарується рідина.
  4. У кондитерський мішок покладіть начинку з м’ясом, начиніть нею третину каннеллоні. Другу третину макаронів начиніть шпинатом з сиром. Останню порцію – болгарським перцем з помідорами.
  5. Форму викладіть пергаментом, змастіть олією та обсипте сухарями. На низ покладіть канелоні з м’ясом. На них – каннеллоні зі шпинатом. А зверху – з овочевою начинкою.
  6. Змішайте міксером яйця, молоко, сметану, сіль та чебрець. Залийте каннеллоні у формі. Верх пирога закрийте слайсами моцарели. Запікайте пиріг 30 хв. за температури 180°С. Готовому пирогу дайте остигнути 2 год.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ