PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Суп рамен: рецепт приготування

Все буде смачно

Рамен – популярний японський суп. У багатьох країнах Азії його готують майже на кожному кроці. Страву готують з локшини, м’яса та овочів і виходить воно дуже ситним та смачним. Дізнайтеся, як приготувати суп рамен в нашому покроковому рецепті.

Читайте також: Як приготувати суп: топ-5 смачних перших страв від Все Буде Смачно

Інгредієнти:

  • локшина – 150 г
  • курячі ніжки – 1 шт.
  • курячий каркас – 1 шт.
  • свиняча пашина – 300 г
  • морква — 1 шт.
  • соняшникова олія— 40 мл
  • яйця – 3 шт.
  • соєвий соус – 60 мл
  • біле сухе вино – 100 мл
  • зелена цибуля – 11 стебел
  • часник – 6 зубчиків
  • імбир— 2,5 см
  • вода — 2,5 л
  • сіль – 10 г
  • лист норі – 1 шт.

Читайте також: Чеський суп Кулайда: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. У казан налийте олію, покладіть курячу гомілку та стегно, розрублений навпіл курячий окіст, порізану зелену цибулю, кільця імбиру, моркви та сіль. Перемішайте. Запікайте у закритому казані при 230°С півгодини.
  2. Для свинини часю наріжте пашину, покладіть на холодну пательню та витоплюйте жир на маленькому вогні по 20 хвилин з кожної сторони.
  3. Запечену курку залийте холодною водою, доведіть до кипіння на сильному вогні, потім варіть 1 год. на малому вогні. Готовий бульон процідіть. Куряче м’ясо розділіть на волокна.
  4. Витоплену свинину перекладіть в казан, залийте частиною бульйону, додайте біле вино, часник та зелену цибулю. Поставте на 1 год. у розігріту до 180°С духовку. Потім процідіть бульйон у окрему каструлю, зваріть у ньому локшину. Тушковану свинину – поріжте на дрібні шматки.
  5. У піали налийте соєвий соус, біле сухе вино, покладіть курятину, свинину та готову локшину. Залийте бульйоном, прикрасьте зеленою цибулею та шматочками листа норі. Викладіть відварені напівкруто та розрізані навпіл яйця.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ