PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Сіракузькі спагеттіні: рецепт приготування

Все буде смачно

Як приготувати сіракузький спагеттіні? Це дуже смачна італійська страва відмінно підійде для ситної вечері. Спеції, мед і апельсин додадуть їй чудового аромату. Читайте покроковий рецепт сіракузьких спагеттіні і готуйте разом з нами.

Читайте також: 5 рецептів пасти прямо з Італії

Інгредієнти:

  • макарони «спагетіні» – 100 г
  • яйце – 1 шт.
  • олія – 375 мл
  • панірувальні сухарі – 125 г
  • апельсин – 1 шт.
  • розмарин – 1 гілочка
  • мед – 200 г
  • паприка – 2 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сіль – 15 г

Читайте також: ТОП-3 рецепти пасти на кожен день

Спосіб приготування:

  1. Спагетіні відваріть впродовж 7 хв. у воді з сіллю до напівготовності. Яйце збийте з сіллю, паприкою та чорним меленим перцем. Порціями занурюйте  спагетіні у кляр, потім – у панірувальні сухарі. Обсмажте у розігрітій олії до золотавості.
  2. Для соусу – заздалегідь приготуйте розмариновий мед: відбийте гілочку розмарину, залийте медом та настоюйте до 5 днів. Настояний мед змішайте з апельсиновим соком. Подавайте соус до обсмажених спагетіні.

Читайте больше интересных новостей в Viber и Telegram СТБ