PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Шоколадно-макаронний пиріг з «бантиками»: рецепт приготування

Все буде смачно

Як приготувати шоколадно-макаронний пиріг з «бантиками»? З макаронів можна приготувати відмінний смачний десерт. Заінтриговані і хочете дізнатися як? Читайте рецепт шоколадно-макаронного пирога з «бантиками» в нашому матеріалі.

Читайте також: Баклажаново-горіховий торт з франжіпані: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • макарони «бантики» — 250 г
  • молоко (2,5%) — 250 мл
  • яйця — 4 шт.
  • вершкове масло — 60  г
  • чорний шоколад (70%) — 90 г
  • цукор — 200  г
  • ванільний цукор  — 8 г
  • сіль – 5 г

Читайте також: Торт Грушева хмара: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Макарони відваріть 7 хв. у підсоленій воді. Відкиньте на друшляк, щоб стекла вода. Перекладіть у форму, додайте м‘яке вершкове масло, перемішайте. Для оздоблення пирога відкладіть 25 «бантиків», накрийте їх плівкою.
  2. Для заливки – збийте яйця, цукор та ванільний цукор. Додайте молоко, перемішайте. Вилийте яєчно-молочну суміш на макарони у формі. Запікайте 40 хв. за температури 170°С.
  3. Викладіть на пиріг подрібнений шоколад та «бантики», що залишилися. Запікайте ще 5 хв. за температури 170°С. Після остигання поставте пиріг на 1 год. у холодильник.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ