PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Теплий салат з реберець по-китайськи: рецепт приготування

Все буде смачно

Шукаєте як приготувати теплий салат з реберець по-китайськи? Ми розповімо як приготувати цю незвичайну і неймовірно смачну страва. А якщо їх заправити томатно-гірчичним соусом з пивом і часником, який ви також знайдете в рецепті – смак буде просто божественним. Читайте покроковий рецепт теплого салату з реберець по-китайськи в нашому матеріалі.

Читайте також: Касуле з копченими реберцями

Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 1 кг
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • болгарський перець – 2 шт.
  • перець чилі – 1 шт.
  • печериці – 200 г
  • волоські горіхи (підсмажені) – 50 г
  • олія – 60 мл
  • розмарин – 3 гілочки
  • сіль – 15 г
  • чорний перець горошком – 2 шт.
  • лавровий лист – 2 шт.

Для соуса:

  • томатна паста – 150 г
  • гірчиця – 40 мл
  • цукор – 120 г
  • оцет (6%) – 80 мл
  • пиво світле – 250 мл
  • часник – 2 зубчики
  • цибуля – 1 шт.

Читайте також: Салат з качиної грудки з полуничним соусом

Спосіб приготування:

    1. Відваріть пласт реберець у воді з сіллю, лавровим листом та чорним перцем горошком впродовж 40 хв. Остудіть та поріжте соломкою. В сковорідці з олією підсмажте розмарин, подрібнений перець чилі та розчавлений часник. Через 1-2 хв. дістаньте і покладіть у сковорідку м’ясо з реберець. Смажте 5 хв.
    2. Моркву та болгарський перець наріжте соломкою, покладіть на сковорідку з олією. Додайте нарізані слайсами печериці, потім – півкільця цибулі. Посоліть та смажте 5 хв. до напівготовності.
    3. Для соусу – з‘єднайте в сотейнику томатну пасту, гірчицю, цукор, оцет, світле пиво, подрібнені часник та цибулю. Варіть 40 хв. до зменшення об‘єму у два рази. Перебийте масу у блендері до однорідності.
    4. Сформуйте салат: викладіть на тарілку овочі, потім м’ясо з реберець. Полийте все соусом, а зверху посипте подрібненими підсмаженими волоськими горіхами.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ