PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Реберця в кукурудзяних пластівцях: рецепт приготування

Все буде смачно

Як приготувати реберця в кукурудзяних пластівцях? Таке панірування зробить страву хрусткою, а розмарин та коріандр нададуть їй приголомшливий аромат. Читайте покроковий рецепт реберець в кукурудзяних пластівцях.

Читайте також:

Інгредієнти: Свинячі реберця з соусом барбекю від Сергія Калініна

  • свинячі реберця – 1 кг
  • кукурудзяні пластівці – 200 г
  • лимон – 1 шт.
  • олія – 80 мл
  • соєвий соус – 20 мл
  • сушений розмарин – 6 г
  • мелений коріандр – 3 г

Читайте також: Реберця на мангалі

Спосіб приготування:

    1. Приготуйте маринад: натріть цедру лимона та витисніть сік, змішайте з соєвим соусом та олією. Покладіть у маринад зачищенні від плівки реберця, маринуйте 30 хв. за кімнатної температури.
    2. Для паніровки – подрібніть у блендері кукурудзяні пластівці до дрібної крихти, додайте сушений розмарин та мелений коріандр.
    3. Замариновані реберця, не обсушуючи, обкачайте у паніровці та обсмажте на олії по 5 хв. з кожного боку. Потім запечіть у духовці впродовж 20 хв. за температури 180°С.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ