PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Реберця в казані з пивом і картоплею: рецепт приготування

Все буде смачно

Реберця в казані з пивом і картоплею – відмінне рішення для ситної вечері. Порадуйте своїх близьких незвичайною стравою. Свинячі ребра, тушковані в темному пиві набувають незвичайного смаку, який так підходить до м’яса. Шукайте покроковий рецепт реберець в казані з пивом і картоплею в нашому матеріалі.

Читайте також: Як вибрати свинячі реберця? Поради Сергія Калініна

Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 1,5 кг
  • картопля (рожева) – 1 кг
  • помідори – 3 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • часник – 4 зубчики
  • томатна паста – 50 г
  • олія – 100 мл
  • темне пиво – 500 мл
  • сіль – 40 г
  • чорний мелений перець – 9 г
  • червоний гострий мелений перець – 5 г
  • кмин – 5 г
  • розмарин – 1 гілочка

Читайте також: Бігус від Ігоря Місевича

Спосіб приготування:

    1. Вимиту неочищену картоплю поріжте упоперек «гармошкою» та посипте сіллю. Обсмажте в казані з олією та розмарином 5 хв. до рум’яності.
    2. Зачищенні реберця розріжте по 2 кісточки на порцію, посипте чорним перцем та сіллю. Обсмажте до рум’яної скоринки. Потім покладіть у казан до картоплі та тушкуйте 10 хв.
    3. Для заливки – підсмажте на олії подрібнені цибулю та часник, влийте суміш темного пива та томатної пасти, додайте червоний мелений перець, чорний мелений перець та кмин. Доведіть до кипіння.
    4. Перелийте заливку у казан, викладіть розрізані навпіл помідори, накрийте казан кришкою та поставте запікатися у розігріту до 180°С духовку на 1 год.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ