PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Смарагдові реберця в часниково-цибулевому маринаді: рецепт приготування

Все буде смачно

Як приготувати смарагдові реберця в часниково-цибулевому маринаді? Переможниця 6 сезону «МастерШеф» Асмік Гаспарян поділилася цим дивовижним рецептом. Дивіться в нашому матеріалі як приготувати смарагдові реберця в часниково-цибулевому маринаді і приготуйте його для своїх близьких.

Читайте також: Свинячі реберця з соусом барбекю від Сергія Калініна

Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 1 кг
  • цибуля – 1 шт.
  • стебла селери – 3 шт.
  • часник – 4 зубчики
  • сушений розмарин – 2 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • білий мелений перець – 3 г
  • паприка – 4 г
  • сіль – 10 г
  • коньяк – 40 мл

Для соуса:

  • олія – 40 мл
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • помідори у власному соку – 400 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сіль – 5 г
  • цукор – 8 г
  • сушений розмарин – 3 г

Читайте також: Червоний каррі з реберцями: рецепт приготування

Для паніровки:

  • панірувальні сухарі – 120 г
  • сухий часник – 3 г
  • петрушка – 30 гілочок
  • яйця – 2 шт.

Спосіб приготування:

    1. Приготуйте маринад: покладіть у чашу блендера розрізану цибулину, порізані кубиком стебла селери, часник, сушений розмарин, чорний та білий мелений перець, паприку, сіль та коньяк. Перебийте до однорідності.
    2. Покладіть у маринад реберця, розрізані на порції по одній кісточці. Перемішайте, накрийте плівкою і поставте у холодильник на 3 год.
    3. Потім просушіть реберця та викладіть на деко з пергаментом. Накрийте фольгою та запікайте впродовж 20 хв. за температури 180°С.
    4. Для соусу – обсмажте на олії до м‘якості подрібнену цибулю, додайте подрібнений часник, смажте ще 1 хв. Потім додайте помідори у власному соку без шкірки, злегка роздавлені виделкою. Поперчіть, посоліть, покладіть цукор та розмарин. Тушкуйте 15 хв. на повільному вогні.
    5. Для паніровки – перебийте до однорідної крихти панірувальні сухарі, сушений часник та петрушку. З‘єднайте паніровку зі збитими до легкої піни білками, обережно перемішайте.
    6. Запечені та остиглі реберця обкачайте у паніровці, викладіть на деко з пергаментом та поставте на 5 хв. у розігріту до 180°С духовку. Подавайте з соусом.

Читайте больше интересных новостей в Viber и Telegram СТБ