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
Щука, фарширована ролом з червоної риби: рецепт покроково | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Щука, фарширована ролом з червоної риби: рецепт приготування

Все буде смачно

Щука, фарширована ролом з червоної риби – красива і незвичайна страва, якою можна прикрасити будь-який святковий стіл. Ви оціните смак ніжного філе горбуші в поєднанні зі щукою. У нашому матеріалі – покроковий рецепт щуки, фаршированої ролом з червоної риби.

Читайте також: Пиріг з хека та червоної риби

Інгредієнти:

  • щука – 1,5 кг
  • філе горбуші – 300 г
  • листи норі – 2 шт.
  • яйця – 5 шт.
  • вівсяні пластівці  – 100 г
  • молоко 2,5%  – 125 мл
  • цибуля – 1 шт.
  • олія – 120 мл
  • сіль – 15 г
  • сушений чебрець – 2 г
  • перець чорний мелений – 6 г

Читайте також: Щучі голови з часником: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. У щуки видаліть очі та зябра. Щуку разом із головою розріжте навпіл з боку черевця так, щоб можна було відкрити книжкою. Виріжте хребет, видаліть дрібні кістки.
  2. Зріжте м´ясо зі шкірки так, щоб не ушкодити її. Наріжте м´ясо довільними шматками. Подрібніть двічі у м´ясорубці з дрібною решіткою. Цибулю поріжте кубиком, обсмажте до прозорості. Зніміть з вогню, подрібніть у м´ясорубці.
  3. До фаршу додайте олію, сіль, чорний мелений перець, жовтки. Вівсяні пластівці подрібніть у подрібнювачі, залийте молоком. Залиште на 20 хвилин, додайте до фаршу, перемішайте до однорідності, відбийте фарш.
  4. Для ролу – філе горбуші подрібніть ножем. Додайте сіль та сушений чебрець, перемішайте. Викладіть листи норі один на один уздовж з напуском. На них викладіть фарш з горбуші. Сформуйте рол. Обріжте нерівні краї.
  5. Застеліть дошку 2 листами термостійкої плівки, змастіть олією. На плівку покладіть шкіру щуки з головою. Зверху викладіть фарш зі щуки. По центру покладіть рол з червоної риби. Складіть краї щуки на рол, переверніть. Кінці плівки скрутіть цукеркою.
  6. Перекладіть щуку на деко, залийте в деко воду. Відправте у розігріту до 180°С духовку на 45 хвилин.  Дістаньте щуку з духовки, дайте охолонути 2 години, зніміть плівку, перекладіть на дошку, наріжте. Прикрасьте кружальцями лимона.

  7. Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ