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
Рулети зі щуки з грибами: рецепт покроково | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Рулети із щуки з грибами: рецепт приготування

Все буде смачно

Як приготувати рулети із щуки з грибами? Страва виходить апетитною, соковитою, ніжною та припаде до смаку і дорослим і дітям. Читайте покроковий рецепт рулетів із щуки з грибами.

Читайте також: Пиріг з хека та червоної риби

Інгредієнти:

  • щука – 1 кг
  • сушені білі гриби – 40 г
  • яйце – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • борошно – 25 г
  • вершки 10% – 250 мл
  • вершкове масло – 50 г
  • олія – 40 мл
  • сіль – 20 г
  • мелений мускатний горіх – 2 г
  • перець чорний мелений – 6 г

Читайте також: Фарширований короп з буряковим соусом

Спосіб приготування:

  1. Вимочені у воді гриби відкиньте на сито. Промийте, воду з грибів процідить через сито з паперовими рушниками. Перекладіть гриби у проціджену воду, поставте на вогонь, варіть 40 хвилин. Зніміть з вогню. Гриби перекладіть у миску, дайте охолонути 10 хвилин. Відвар не виливайте.
  2. Щуку розберіть так, щоб вийшло два філе, одне з хвостом, інше з головою. Видаліть дрібні кісточки. Кожне філе натріть сіллю та чорним меленим перцем.
  3. Для начинки – цибулю наріжте кубиком, обсмажте на вершковому маслі 1 хвилину. Додайте 2/3 подрібнених ножем грибів. Смажте до сухості грибів 5 хвилин. Додайте відварене та порізане кубиком яйце і сіль, перемішайте, зніміть з вогню.
  4. Сформуйте рулети. Половину начинки викладіть на філе щуки з головою, іншу половину – на філе щуки з хвостом. Кожне філе скрутіть рулетом. Зафіксуйте шпажками. Обсмажте на сковороді з олією по 2 хвилини з кожного боку. Перекладіть на деко з пергаментом. Відправте у розігріту до 200°С духовку на 20 хвилин.
  5. Для соусу – у сковороді розтопіть вершкове масло, додайте борошно, обсмажте до золотавості, помішуючи. Влийте грибний бульйон, мішайте до однорідності. Додайте вершки та мускатний горіх. Доведіть до кипіння, варіть 3 хвилини до загущення. Зніміть з вогню. Додайте 1/3  подрібнених грибів та сіль, перемішайте.
  6. Для подачі – зелену частину цибулі порей розберіть на окремі листки, залийте окропом, залиште на 10 хв. Викладіть на тарілку. Зверху викладіть рулети зі щуки, дістаньте шпажки, присипте паприкою. Подавайте з соусом.

  7. Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ