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
Райдужний пиріг з щуки: рецепт покроково | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Райдужний пиріг з щуки: рецепт приготування

Все буде смачно

Як приготувати райдужний пиріг з щуки? Виглядає такий пиріг розкішно, а його смак ввзірве ваші вкусові рецептори. Підійде така страва і як незвичайна та ситна вечеря і як прикраса святкового столу. Швидше готуйте райдужний пиріг з щуки за нашим пошаговим рецептом і дивуйте своїх близьких!

Читайте також: Пиріг з хека та червоної риби

Інгредієнти:

для тіста:

  • борошно – 425 г
  • вода – 250 мл
  • олія – 125 мл
  • яйце – 1 шт.
  • лимонна кислота – 5 г
  • сіль – 3 г

для начинки:

  • щука – 3 кг
  • цибуля-порей – 2 шт.
  • перець болгарський червоний – 1 шт.
  • перець болгарський жовтий – 1 шт.
  • перець болгарський  зелений – 1 шт.
  • вершкове масло – 50 г
  • біле сухе вино – 40 мл
  • арахіс – 25 г
  • олія – 40 мл
  • мелений коріандр – 5 г
  • мелений лавровий лист – 2 г
  • перець чорний мелений – 6 г
  • сіль – 20 г

Читайте також: Закуска з щуки «Кукурудза»: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. У воді розведіть лимонну кислоту. Змішайте борошно з сіллю. Рідкі інгредієнти з´єднайте з сухими. Замісіть пружне еластичне тісто. Сформуйте кулю, перекладіть у миску, накрийте харчовою плівкою. Залиште у холодильнику на 30 хвилин.
  2. Дістаньте тісто, розкачайте. Змастіть сумішшю борошна та олії. Присипте борошном через сито. Скрутіть рулетом, загорніть у плівку. Поставте у морозилку на 30 хв.
  3. Дістаньте тісто, розкачайте у прямокутний пласт. Скрутіть рулетом, знову розкачайте. Повторіть 5-8 разів. Останній раз розкачайте тісто. Розріжте навпіл упоперек. Одну половину перекладіть на пергамент, іншу – у форму для випікання пирога. Сформуйте борти пирога у формі.
  4. Для начинки – філе щуки без шкіри порубайте ножем, обсмажте на суміші олії та вершкового масла 5 хв. Додайте мелений коріандр, мелений лавровий лист, сіль та біле сухе вино. Випарюйте 3 хв. Додайте подрібнений качалкою арахіс. Смажте 5 хв.
  5. Кільця білої частини цибулі-порей обсмажте на вершковому маслі 5 хвилин. Дайте охолонути.
  6. На тісто у формі викладіть рівним шаром цибулю-порей, присипте сіллю та чорним меленим перцем. Зверху викладіть щуку.
  7. Тісто на пергаменті розріжте смужками так, щоб вони трималися на одному з країв. Перенесіть тісто у форму, викладіть поверх начинки. Скріпіть нижній та верхній пласти тіста. Болгарські перці очистіть, поріжте уздовж смужками.
  8. Сформуйте плетінку з тіста та перцю. Защипніть усі краї тіста за допомогою виделки. Змастіть плетінку збитим яйцем. Відправте пиріг у духовку на 1 годину за температури 180° С. Дістаньте, дайте охолонути 1 годину. Наріжте.

  9. Читайте больше интересных новостей в Viber и Telegram СТБ