Закуска з щуки «Кукурудза»: рецепт приготування

Все буде смачно

Як приготувати закуску з щуки «Кукурудза»? Ця проста в приготуванні страва має пряний смак і точно вам сподобається. Читайте покроковий рецепт як приготувати закуску з щуки «Кукурудза» в нашому матеріалі.

Читайте також: Риба в тісті

Інгредієнти:

  • щука – 1 кг
  • борошно – 75 г
  • олія – 80 мл
  • карі – 3 г
  • перець білий мелений – 3 г
  • сіль – 10 г

Спосіб приготування:

    1. Почистіть та розділіть рибу на 2 філе на шкірці. Кожне філе розріжте упоперек на шматки. Зробіть на них насічки у вигляді сітки та натріть сумішшю солі, білого меленого перцю та карі.
    2. Скрутіть шматки щуки у циліндри шкіркою усередину. Обкачайте у борошні та обсмажте на олії 5 хв., перевертаючи. Перекладіть на тарілку з паперовими рушниками. Готову закуску присмачіть  лимонним соком та прикрасьте скибочками лимона.


Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ