Люля-кебаб із щуки: рецепт приготування

Все буде смачно

Як приготувати люля-кебаб із щуки? Завдяки нашому рецепту, ви дізнаєтеся як приготувати його швидко і смачно. Ця оригінальна страва точно стане однією з ваших улюблених. Покроковий рецепт люля-кебаб із щуки – читайте в нашому матеріалі.

Читайте також: Казан-кебаб

Інгредієнти:

  • щука  –  1 кг
  • куряче філе – 250 г
  • цибуля – 1 шт.
  • вершкове масло – 25 г
  • лимон – 1 шт.
  • олія – 20 мл
  • сушений часник – 2 г
  • білий мелений перець – 3 г
  • мелений мускатний горіх – 1 г
  • сіль – 10 г

Спосіб приготування:

  1. Філе щуки без шкірки поріжте довільними шматками, двічі пропустіть через м‘ясорубку. Також подрібніть у м‘ясорубці куряче філе та обсмажену на вершковому маслі цибулю.
  2. Додайте до фаршу сіль, білий мелений перець, сушений часник, мелений мускатний горіх, цедру та сік лимона, перемішайте. Відбийте фарш у мисці.
  3. Змочіть руки у воді, наберіть 3 ст. л. фаршу у руку, обтисніть його навколо палички для суші. Так сформуйте 8 кебабів. Обсмажте партіями по 4 штуки на сковороді гриль з олією по 3 хвилини з 3 боків.
  4. Перекладіть на тарілку з паперовими рушниками. Перед подачею полийте гранатовим соком.

  5. Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ