Шашлички з курки і білих грибів: рецепт приготування

Все буде смачно

Як приготувати шашлик з курки і білих грибів? Рецепт приготування в нашому матеріалі. Смачний шашлик з куркою і білими грибами стане вашою коронною стравою. Почастуєте їм своїх рідних і близьких.

Читайте також: Шашлик з курячих шлуночків і сердечок: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • білі гриби (відварені) – 500 г
  • куряче  філе – 300 г
  • олія – 80 мл
  • сіль – 5 г
  • вершкове масло – 25 г
  • паприка – 2 г
  • розмарин (свіжий) – 5 гілочок
  • часник – 2 зубчики
  • перець чилі – 3 стручки

Читайте також: Маринад для шашлику з баранини: йогурт і м’ята

Спосіб приготування:

    1. Очистіть гілочки розмарину, лишаючи листя лише на верхівці. Дрібно порубане розмаринове листя змішайте з сіллю, паприкою, душеним часником, олією та нарізаним кільцями перцем чилі. Додайте нарізане куряче філе та відварені шляпки білих грибів. Маринуйте 5 хвилин.
    2. Нанизайте на гілочки розмарину курятину, гриби та перець. Смажте 10 хвилин на суміші соняшникової олії та вершкового масла, постійно перевертаючи.

Читайте больше интересных новостей в Viber и Telegram СТБ