Масло з білих грибів: рецепт приготування

Все буде смачно

Масло з білих грибів це дуже смачне і незвичайне лакомство. Воно відмінно підійде для сніданку як доповнення до улюблених страв. Як приготувати масло з білих грибів? Рецепт покроковий ви знайдете в нашому матеріалі.

Читайте також: Гірчичне масло для бутербродів

Інгредієнти:

  • білі гриби – 50 г
  • цибуля – 1 шт.
  • вершкове масло – 250 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • сіль – 3 г
  • часник – 1 зубчик
  • коньяк – 20 мл
  • чебрець – 2 гілочки

Читайте також: Гостре масло для бутербродів від Тані Литвинової

Спосіб приготування:

    1. Промиті гриби доведіть до кипіння, злийте воду, залийте чистою водою та відваріть впродовж 40 хв. Промийте, остудіть та наріжте дрібним кубиком.
    2. Подрібнену цибулю та часник обсмажте на вершковому маслі до м’якості, додайте гриби, смажте ще 5 хв. Влийте коньяк, додайте сіль та перець, перемішайте.
    3. З‘єднайте м‘яке вершкове масло з грибною масою, додайте подрібнені листочки чебрецю, перемішайте і поставте у морозилку на 15 хв. Потім перекладіть масу на харчову плівку, скрутіть «ковбаскою» та відправте у холодильник на 2 год.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ