Лисички в смальці: рецепт приготування

Все буде смачно

Як приготувати лисички в смальці? Так улюблені гриби ви ще не готували, а це прекрасна заготівля для улюблених страв. Рецепт приготування лисичок в смальці покроково ви знайдете в нашому матеріалі.

Читайте також: Рулет з гречкою, куркою та грибами: рецепт покроковий

Інгредієнти:

  • лисички – 1 кг
  • свиняче сало – 1 кг
  • сіль – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

    1. Порізане кубиком сало підсмажте на сухій пательні до шкварок. Потім на смальці підсмажте відварені та подрібнені лисички впродовж 15 хв.
    2. Додайте до грибів половину шкварок, посоліть та перемішайте. Перекладіть у банки, залийте витопленим смальцем, закрийте кришками. Остудіть банки за кімнатної температури та поставте в холодильник.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ