Грибний пудинг з перепелиними яйцями: рецепт приготування

Все буде смачно

Як приготувати грибний пудинг з перепелиними яйцями? Спробуйте приготувати цю смачну і незвичайну страву у себе вдома і ви точно залишитеся задоволені результатом! Покроковий рецепт приготування ви знайдете в нашому матеріалі.

Інгредієнти:

  • маслюки – 250 г
  • білі гриби – 100 г
  • хліб для тостів – 200 г
  • соєвий соус – 80 мл
  • яйця курячі – 3 шт.
  • яйця перепелині – 12 шт.
  • вершкове масло – 25 г
  • олія – 20 мл
  • панірувальні сухарі – 15 г

Читайте також: М’ясний пиріг з яловичого серця і курки: рецепт

Спосіб приготування:

  1. Відварені білі гриби та маслюки перебийте у блендері до дрібних шматочків. Хліб поріжте кубиком, додайте відвар з грибів та соєвий соус. Залиште настоятися на 10 хв.
  2. Відділіть білки від жовтків, збийте до стійкої піни. Жовтки перетріть з розтопленим вершковим маслом. Замочений хліб розімніть руками, додайте перебиті гриби та жовтки з маслом, перемішайте. Потім обережно додайте білки.
  3. Відваріть перепелині яйця впродовж 5 хв., остудіть у холодній воді та почистіть.
  4. Креманки змастіть олією, присипте панірувальними сухарями, викладіть до половини грибний фарш. Потім покладіть по 2 перепелиних яйця та закрийте їх фаршем. Запікайте 40 хв. за температури 180oC.

Читайте також: Яйця по-шотландськи

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ