Грибний паштет з солодкою паприкою і яйцями: рецепт приготування

Все буде смачно

Як приготувати грибний паштет з паприкою та яйцями? Готувати цю страву легко, а її смак здивує всіх ваших близьких. Рецепт приготування грибного паштету з паприкою та яйцями – шукайте в матеріалі.

Читайте також: Курячий паштет з карамелізованими грушами: рецепт покроковий

Інгредієнти:

  • опеньки – 500 г
  • перець болгарський (червоний) – 2 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • сметана (30%) – 50 г
  • часник – 2 зубчики
  • петрушка – 3 гілочки
  • цибуля – 2 шт.
  • морква – 1 шт.
  • чорний мелений перець – 3 г
  • олія – 40 мл
  • сіль – 10 г

Читайте також: Яєчний паштет

Спосіб приготування:

    1. На болгарських перцях зробіть проколи зубочисткою, полийте олією та запечіть їх впродовж 10 хв. за температури 200oC. Остудіть під харчовою плівкою, зніміть шкірку та поріжте кубиком.
    2. Прогрійте на пательні з олією розчавлений часник, додайте відварені та подрібнені опеньки. Потім – кубики цибулі, моркви та запеченого перцю, петрушку. Перемішайте і тушкуйте 15 хв. Після цього посоліть, поперчіть, залиште остигати на 5 хв.
    3. Відваріть та почистіть яйця, подрібніть та покладіть до грибів з овочами. Додайте сметану, перебийте до однорідності. Викладіть у банки, закрийте кришками та поставте у холодильник на 1-2 год.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ